JustNuts

In een gezonde leefstijl passen tussendoortjes. Maar welke tussendoortjes zijn gezond en wat kunnen we meenemen wanneer we een dag op pad gaan?

Deze heerlijke nootjes van Justnuts zijn super verantwoord en makkelijk mee te nemen. Nootjes geven een lang verzadigd gevoel en zijn daarnaast super gezond.

De meeste noten bevatten namelijk 80 a 90% onverzadigde vetten. Ook is het een bron van eiwit en bevat het vitamines en mineralen zoals magnesium, zink, kalium, calcium, ijzer, koper en selenium. Onverzadigde vetten verlagen het cholesterolgehalte en verkleinen daarmee de kans op hart- en vaatziekten. Noten bevatten ook het essentiële vetzuur alfa-linoleenzuur. Dit is een vetzuur dat het lichaam nodig heeft, maar niet zelf kan aanmaken.Voor mensen die weinig of geen vlees eten zijn noten ook een goed alternatief. Noten zijn ook zeer goed voor ons zenuwstelsel, de hersenen, bloedvorming en vooral voor de stofwisseling. Het is belangrijk om de noten ongebrand en ongezout te eten, zodat alle voedingsstoffen optimaal benut worden. Zoals de nootjes van Justnuts.

Naast deze zakjes met nootjes heeft Justnuts ook heerlijk reepjes. Helaas niet voor mensen met een glutenallergie, vanwege de speltvlokken.
De reep bevat geen toegevoegde suikers, een plus dus! De reep bestaat voor 48% uit dadels, 17% speltvlokken, 13% rozijnen, 10% amandelen, 6% appel, 4% appelsap, 0,69% water en kaneel, zonnebloemolie <1%.

Wil jij de nootjes of reepjes uitproberen? Ik mag er een aantal weggegeven. Deel dit bericht en laat weten waarom jij dit als tussendoortje zou willen hebben.

IMG_1739.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s