Zwangerschapsmassage 

Tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en zo nu en dan wat rust in te plannen. Helaas valt dat nog niet mee, zeker dat rust moment niet, maar gelukkig heb ik er iets op gevonden. 

Eens per twee weken geniet ik van een heerlijke zwangerschapsmassage. Ik vind het zo fijn dat ik dit graag met jullie wil delen! 

Het valt soms namelijk niet mee. Een (full-time) baan, de zwangerschap, het huishouden en alle andere verplichtingen. Je rent van hot naar her, terwijl er een klein kindje in je buik groeit. Door de zwangerschap missen we vaak ook nog eens een stuk energie, energie die we voor de zwangerschap volop hadden. Toch gaan we door! 

Een moment voor jezelf is dan echt geen overbodige luxe. Een moment van ontspanning. Even stil staan bij de zwangerschap en de lichamelijke veranderingen die dat met zich mee brengt. 

Mogelijk ervaar je wat ongemakken? Een massage zal je helpen ontspannen en kan verlichting geven bij zwangerschapsklachten. 
Daarnaast, de zomer komt eraan! De kans dat je tijdens de zwangerschap vocht vast houdt is aanwezig, maar met warm weer is dit bijna niet te voorkomen. De massage stimuleert het lymfestelsel en zorgt voor een betere doorbloeding, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Maar dat niet alleen, het heeft ook een verstevigende werking op je spieren, wat verlichting geeft bij onrustige benen en spataderen. 

Misschien slaap je ook minder goed, heb je last van je bekken, je rug of ervaar je veel stress? Een zwangerschapsmassage zal je helpen te ontspannen en zal daardoor ook een deel van je klachten weg kunnen nemen. Je leert je makkelijker te ontspannen, wat je later zal helpen bij de bevalling. 

Maar natuurlijk ook wanneer je geen klachten ervaart is een zwangerschapsmassage heerlijk! Daarnaast is het niet alleen goed voor jou, maar ook voor de ontwikkeling van de baby is het erg goed. 

Mocht je in de buurt wonen van de Hoeksche Waard, dan kan ik Massagepraktijk Nina van harte aanbevelen. 

Let op, dit bericht is niet gesponsord, maar gedeeld vanuit mijn eigen enthousiasme en positieve ervaring. 

 Nog een mooi moment van ontspanning….  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s