Naïf babyverzorging 

Ieder jaar worden er in Nederland zo’n 170.000 baby’s geboren. Als ouders willen we natuurlijk alleen het beste voor onze kleintjes. 

Ik kreeg deze twee mooie producten opgestuurd van Naïf, de Soothing Massage olie en de Diaper Cream. Naïf is een merk dat staat voor pure ingrediënten. Producten vrij van chemische conserveermiddelen zoals parabenen, maar ook zonder minerale olie, allergene geurstoffen, SLS/SLES, essentiële oliën en synthetische emulgatoren. 

Na een positief bericht van mijn collega over de Naïef billen crème (Diaper Cream) bezocht ik de Naïf stand op de NegenMaandenBeurs. Ik sprak daar met Jochem, het gezicht achter Naïf en één van de twee vaders door wie dit merk is opgezet.  Zij wilde alleen de beste ingrediënten, ingrediënten vanuit de natuur zoals avocado, macadamia en amandelolie. Daarmee maken zij verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen. 

Het was leuk om Jochem kort te spreken en zijn passie te zien voor goede, eerlijke producten. 

Dan, de naam Naïf? Die staat voor eerlijk, onbevangen en onschuldig, want dat zijn tenslotte alle baby’s. Toen ik deze foto trots aan mijn vriend liet zien, vroeg hij ” Waarom zo’n feestelijke foto?”  Vandaar de tekst “Omdat zwanger zijn een feest is!” 

Veel mensen om me heen vragen hoe ik me voel, en gelukkig is dat echt fantastisch! Ik geniet volop van mijn zwangerschap en met deze producten in huis weet ik dat we onze kleine straks verzorgen met de juiste smeersels! Dat is toch een prachtig vooruitzicht! 

De Diaper Cream zit in een tube, een groot voordeel als je het mij vraagt. Zo hoef je nooit met je “vieze” vingers in een potje. De inhoud is 75 ml en kost €12,95. De crème is te bestellen via de Naïf webshop. De billen crème helpt luieruitslag te voorkomen of te herstellen en heeft daarnaast een verzachtende en beschermde werking. 


De Soothing Massage olie zit in een flesje en heeft een inhoud van 100ml en kost €15,95. De olie is ook verkrijgbaar via de webshop van Naïf. De verzachtende olie trekt makkelijk in en laat daarmee geen vet laagje achter op dr huid. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s