Zakelijk

BiologischNatuurlijk werkt graag samen met bedrijven en merken die aansluiten bij de visie van BiologischNatuurlijk en die een verrijking zijn voor de lezers van dit blog. BiologischNatuurlijk maakt altijd een weloverwogen en kritische keuze met duurzame en authentieke samenwerkingen tot gevolg.

Mogelijkheden
Advertorial
Jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Plaats dan een advertorial op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn site waarin het gewenste product of dienst wordt uitgelicht. In het artikel zal een verwijzing staan naar de website van het bedrijf. Ik plaats alleen advertenties die in de lijn liggen van mijn blog. Er moet een duidelijke link zijn met biologisch, puur en bewust leven. Dit kan op het gebied van beauty, food, baby etc.
Banner
Het is ook mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Een banner is voor langere tijd zichtbaar op mijn blog.
Winactie
De bezoekers van BiologischNatuurlijk zijn dol op winacties. Winacties worden naast de website ook onder de aandacht gebracht op Facebook, Twitter en Instagram.
Review
Reviews zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Wanneer mensen een product kopen, bekijken zij vaak vooraf de reviews. Voor BiologischNatuurlijk schrijf ik reviews over producten die passen bij de visie van BiologischNatuurlijk. Denk hierbij aan biologisch, puur of duurzaam.
Wanneer een product tegenvalt of niet aan mijn verwachtingen voldoet overleg ik met de opdrachtgever of zij de review geplaatst willen hebben of liever niet gepubliceerd zien.

Statistieken
BiologischNatuurlijk bestaat sinds augustus 2014 en groeit elke dag. Bij een samenwerking met BiologischNatuurlijk bereik je ruim 20.000 unieke bezoekers. Daarnaast is BiologischNatuurlijk actief op verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Contact
Voor aanvragen, meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met biologischnatuurlijk@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s