Even voorstellen

Welkom op mijn blog, BiologischNatuurlijk!
Mijn naam is Anna Houtman, ik ben 28 jaar en ik ben het gezicht achter BiologischNatuurlijk.

Mijn passie voor gezonde voeding ontstond een aantal jaren geleden. Ik voelde me vaak vermoeid en had vage gezondheidsklachten. Daarnaast had ik overgewicht, iets waar ik me nooit goed bij heb gevoeld. Ik verdiepte mij in de levensstijl die ik er op na hield en kwam er achter dat er een aantal dingen moesten veranderen. Door mijn voedingspatroon en levensstijl volledig aan te passen verdwenen bijna al mijn klachten en verloor ik ruim 18 kg. Met trots kan ik zeggen dat deze er ruim 2 jaar later nog steeds af zijn.

Toen ik in november 2013 mijn glutenallergie ontdekte kwam alles in een stroomversnelling. Mijn voedingspatroon nam ik opnieuw onder de loep en de klachten die er nog waren verdwenen ook. Door me steeds meer te verdiepen in voeding, kennis en ervaring op te doen ontstond er een nieuwe hobby. Vanuit deze hobby ben ik de studie Orthomoleculaire Voeding gestart, welke ik binnen enkele maanden zal afronden.

Ik lees enorm graag over alles wat te maken heeft met voeding en gezondheid. Mijn ervaringen deel ik graag met anderen, maar daar is niet altijd tijd voor. Ik wilde graag iets doen met de kennis die ik heb opgedaan en de dingen die ik nog steeds leer. Het idee om dit in een blog te delen leek mij enorm leuk, en daar is hij dan! Met veel plezier schrijf ik mijn blogs en ik krijg er enorm veel energie van.

Tijdens mijn zwangerschap ontdekte ik dat ik ook graag wilde schrijven over onderwerpen die te maken hebben met de zwangerschap, baby’s en alles wat daarbij komt kijken. Je vindt er op dit blog wat artikelen over terug, maar daarnaast ben ik ook een Mama Lifestyle Blog gestart, MoedersNatuurlijk.com

Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier mijn blogs zullen lezen. Als er onderwerpen zijn waarover jullie graag zouden lezen, laat dan een berichtje achter!

20140807-205109-75069440.jpg

3 Reacties op “Even voorstellen

  1. Super Anna, ik heb enorm veel aan de informatie die je mij (en alle anderen) verschaft. Ik heb ondertussen al diverse anderen uitgenodigd ook je pagina te liken en zo te zien, bevalt het hen wel en hebben ze ‘m dus ook geliked 😉 Veel succes! Liefs Angelina

    Like

  2. Hallo Angelina, ik vind je blog heel interessant en probeer zo gezond en natuurlijk mogelijk te eten maar heb helaas nog veel overgewicht, ik ben 52 jaar, maar worstel er al heel mijn leven mee, heb onlangs gehoord dat het kan te maken hebben met gllutenalergie, al betwijfel ik dit . Wanneer ontdek je dat je beter glutenvrij eet ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s