Gezond tussendoortje – The Beetroot

Vinden jullie het soms lastig om te kiezen voor een gezond tussendoortje? Ik vind het vooral belangrijk dat deze geen toegevoegde suikers bevat en in mijn geval ook geen gluten.

Ik kwam deze heerlijke reep tegen. Het bevat de volgende ingrediënten: dadels 69%, amandelen 20%, gemalen biet 7%, zonnebloempitten 2%, water 2% en zonnebloemolie 0,1%. Een super gezond tussendoortje dus en ideaal voor als je een dagje weg gaat.

Sommige mensen denken dat tussendoortjes per definitie slecht zijn en houden het bij drie stevige maaltijden per dag. Om je stofwisseling op gang te houden adviseer ik juist om tussendoortjes te nemen. De vraag ik alleen voor welke tussendoortjes kies je.

Ik zal de komende tijd nog wat meer gezonde tussendoortjes met jullie delen. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar wat jullie tussendoor nemen.
20140809-101513-36913622.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s