BiologischNatuurlijk gastblogger voor Bio10daagse

Wat een geweldig nieuws! BiologischNatuurlijk is gastblogger voor de Bio10daagse. Vanaf morgen zal mij blog in het teken staan van deze 10 daagse.

Over de 10daagse
Wie van lekker natuurlijk biologisch eten houdt, kan van 18 t/m 27 september zijn hart ophalen. Tien dagen lang is het extra genieten van biologisch in de speciaalzaak, in de supermarkt, in restaurants en bij de boer.

Samen eet het lekkerst’ is dit jaar het thema van de Bio10daagse. Het lekkerst is het eten dat je in gezelschap van anderen eet. Dat met aandacht is bereid. En dat met aandacht wordt opgegeten. Het liefst aan tafel, zonder ruis van smartphones, tablets of tv’s. Doordeweeks is het de manier om even bij te tanken. En op een vrije dag of een feestdag is het fijn om zo met een groep vrienden of familie een relaxed eetfeestje te bouwen.

Tijdens de Bio10daagse nodigen we jou en al je familieleden en vrienden uit om samen te koken, samen te eten en samen op de fiets naar de biologische boer te gaan. Er zijn allerlei leuke acties waarbij mooie prijzen te winnen zijn en je kunt profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Kijk voor alle aanbiedingen, activiteiten en recepten op Bio10daagse.nl

IMG_2177-0.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s