Dr. Hauschka komt met nieuw product in mei ’15

Woensdag 11 februari was ik aanwezig tijdens een bloggersevent van Dr. Hauschka. Was een geweldige avond en wat een geweldig merk! Daarover vertel ik jullie verderop in mijn blog meer.

Maar eerst de klapper van de avond! De lancering van een nieuw product, wat in medio mei in de winkel zal liggen. Helaas geldt er nog een embargo tot 15 april, maar gelukkig mag ik alvast een tipje van de sluier oplichten. Ik ben na 3 dagen gebruik al zeer enthousiast, zo leuk dat ik dit product al voor jullie mag testen. Ik zal tegen april een review posten.

IMG_3486
Hebben jullie al een idee wat dit product zal zijn?

IMG_3524-0

Tijdens het event kregen wij een korte bedrijfspresentatie. Door deze presentatie ben ik me nog bewuster geworden van wat een mooi merk Dr. Hauschka is. Een merk dat kijkt naar het geheel! Zo zijn alle producten biologisch, 100% natuurzuiver en worden er geen chemisch-synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen toegevoegd. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij en hebben de producten twee keurmerken. Het Duitse BDIH keurmerk en het Europese NATRUE keurmerk.

Bij Dr. Hauschka is duurzaamheid een gegeven. Zo ontzien zij hulpbronnen waar dat mogelijk is. Ze gebruiken gecertificeerde groene stroom, doen aan warmteterugwinning en maken gebruik van de temperatuur van de aarde voor de klimaatregeling. Zij vinden dat de aarde moet worden beschouwd als een complex organisme, waarin diverse kringlopen door elkaar heen lopen en een systeem vormen. Dit systeem kan echter alleen voort blijven bestaan, wanneer de mens hier verantwoord mee omgaat. Een mooie visie waar ik volledig achter sta en die aansluit bij mijn opvattingen.

IMG_3525
Maar die visie gaat nog verder. Ik schreef eerder dat Dr. Hauschka kijkt naar het geheel. Volgens hun visie is alles verbonden met elkaar. Je gezicht met je lichaam, je lichaam met je gemoedstoestand en je stemming met je uitstraling. De gezichtsverzorging van Dr. Hauschka gaat dieper dan alleen je huid. Daarom hebben zij vanuit een holistische gedachte een cosmetica ontwikkeld op basis van hoogwaardige oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten.

Hauschka komt met 5 beauty geheimen voor een vitale en stralende huid in de ochtend. Deze wil ik natuurlijk graag met jullie delen!
✅ Goede huidverzorging
✅ Voldoende nachtrust
✅ Gezonde voeding
✅ Voldoende zuurstof in je slaapkamer
✅ Je gedachten loslaten

Ben je benieuwd hoe jij je huid het best kunt verzorgen? Binnenkort zal ik in een blog toelichten waar een goede huidverzorgingsset uit bestaat en onderstaande producten verder bespreken.

IMG_3519

Een Reactie op “Dr. Hauschka komt met nieuw product in mei ’15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s