Biologisch katoen voor je kleintje, de nOeser pyjama

Bij mijn zoektocht naar verantwoorde spullen voor de baby, zocht ik ook naar bio rompertjes en pyjama’s. Maar waarom biologisch katoen? 

Biologisch katoen bevat geen chemische of schadelijke stoffen, daardoor ademt het goed en verlaagt daarmee het risico op exceem en allergieën. Daarnaast is het extra zacht, wat natuurlijk fijn is voor jouw baby. 

Biologisch katoen is ook een stuk beter voor het milieu, omdat het verbouwd wordt zonder chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en pesticiden. 

Ik kwam tijdens deze zoektocht terecht op de site van De kleine Vogelaar, waar ik erg enthousiast werd van het grote aanbod. Van bio pyjama’s tot speelgoed, slaapzakjes en slofjes, het aanbod is enorm. 

Dit pakje wat ik opgestuurd kreeg was al een cadeautje opzich.Ik mocht van De kleine Vogelaar een pyjama uitzoeken en koos voor de nOeser pyjama Aap. Omdat we nog niet weten of er een jonge of meisje op komst is, was het iets lastiger kiezen. Sommige zijn of uitgesproken jongen en juist echte meisjes pyjama’s, maar deze kan goed voor beide. Toen ik het pyjamaatje/speelpakje in mij handen had was ik meteen verkocht. Niet alleen het ontwerp, maar ook de mooie en zachte kwaliteit. Er zitten drukknoopjes bij de beentjes, waardoor je je baby niet helemaal hoeft uit te kleden wanneer je een schone luier wilt geven. Verschonen gaat zo dus gemakkelijk, wat fijn is voor de papa’s en mama’s, maar ook voor de baby! Helaas moet ik nog even geduld hebben voordat ik het pakje ook echt kan gaan gebruiken, maar zodra onze kleine er is volgt er uiteraard een foto met dit schattige pakje aan! 

Het pakje kost €24,94 en is verkrijgbaar in maat 50-56, 62-68 en 74-80. Erg leuk, er is ook een bijpassende kussenhoes, deken en slaapzak. 

Ik ben benieuwd of jullie ook kiezen voor biologisch katoen, houtenspeelgoed of andere biologische spullen voor jullie baby. Laat hieronder een berichtje achter of reageer via Facebook of Instagram. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s