Fruitspreads van Confivia

Dat er in (zoet) beleg veel suikers en toevoegingen zitten is voor jullie vast geen nieuws. Maar zijn jullie al bekend met de fruitspreads van Confivia? Deze bestaan namelijk voor 90% uit fruit en zijn 100% natuurlijk! Jullie lezen het goed, dus ook zonder toegevoegde kleur, geur- en smaakstoffen.

Confivia fruit spreads worden namelijk gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De spreads bevatten 90 gram fruit en slechts 10 gram toegevoegde suiker per 100 gram. Omdat fruit te weinig pectine bevat om een voldoende stevige jam te geven wordter een zeer geringe hoeveelheid appel pectine toegevoegd. Uiteraard is dit ook een natuurlijk product. 

De spreads worden gemaakt van fruit van Nederlandse bodem, maar zijn niet biologisch. Waar ik erg blij van wordt is dat de spreads op een ambachtelijke manier en met aandacht worden gemaakt. 

Foto Confivia.nl


 Het fruit wordt gekookt in kleine open koperen pannen, daardoor blijft de smaak goed bewaard. Doordat de spreads zo puur zijn hebben ze ook geen andere ingrediënten nodig. Ik vind de spreads heerlijk en ondanks de kleine hoeveelheid suiker zoet genoeg. 

Ik heb de spreads gebruikt in de havermout, echt een aanrader! Een klein lepeltje, maar het geeft je havermout een hele andere smaak. Ook op een Boekweitpannenkoek smaakte de aardbeien spread erg lekker! De abrikozen spread op een geroosterde (glutenvrije) boterham was helemaal een gebakje! 

De spreads zijn verkrijgbaar in 4 smaken

  • Framboos & Aardbei
  • Kers & Appel
  • Perzik
  • Aardbei


De potjes hebben een inhoud van 210 ml en kosten €2,89 per stuk. Je kunt de spreads bestellen via de webshop van Confivia of misschien is er wel een verkooppunt bij jou in de buurt. 

   

Voor meer informatie over de spreads kun je kijken op de website van Confivia. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s