Petit & Jolie Anti Striae Olie

Op de 9 maanden beurs kwam ik het merk Petit & Jolie voor het eerst tegen. Ik raakte aan de praat met de Esther, de oprichtster van dit mooi merk. Ik was onder de indruk van de producten en probeerde op de stand wat producten uit. Deze voelde erg fijn aan en het maakte mij nieuwsgierig. 

Esther en ik wisselde onze kaartjes uit en eenmaal thuis bezocht ik de website van Petit & Jolie

Zoals jullie misschien weten gebruik ik geen producten die synthetische conserveermiddelen of geur- en kleurstoffen bevatten. Parabenen zijn voor mij ook not done, dus smeersels uit de “normale” drogist vallen al snel af. Toen ik zag dat Petit & Jolie geen van deze schadelijke stoffen bevat wilde ik graag een van de producten uitproberen.   
Toevallig belde Esther mij op, ze had mijn kaartje bewaard en was benieuwd wat we afgesproken hadden. We hadden een leuk praatje en ze stelde voor om de Anti Stretch Mark Oil, ook wel Anti Striae Olie, uit te proberen.   

Leuk! Dat kan ik goed gebruiken met mijn steeds dikker wordende buik! Een aantal dagen later ontving ik dit pakketje en begon trouw iedere ochtend mijn buik in te smeren met de olie. 

  

Het flesje is nu helaas bijna leeg, want wat is dit een fijn product. De olie smeert fijn uit en voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. 

Het houdt de huid soepel en veerkrachtig en verkleint de kans op striae en zwangerschapsstriemen. De olie trekt snel in en bevat shizandra, wierook en rozemarijn extracten voor een extra stimulans van de huid.


 

De olie bevat de volgende ingrediënten:

Helianthus Annuus Hybrid Oil* (sunflower), Oleyl Erucate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil* (almond),Coco-Caprylate, Undecane, Tridecane,  Tocopheryl Acetate (vitamin E), Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Boswellia Serrata Extract* (incense), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract* (rosemary), Vanilla Planifolia Fruit Extract* (vanilla), Helianthus Annuus Seed Oil (sunflower), Parfum**

* from organic source** from natural essential oils

De olie is te bestellen via de webshop en kost €12,95. Daarnaast is Petit & Jolie ook in verschillende winkels verkrijgbaar, zie hier de andere verkooppunten

Naast de Anti Striae Olie heeft Petit & Jolie nog een aantal mooie producten. 

  • Baby massage olie
  • Baby bodylotion 
  • Baby billencrème 
  • Baby badolie 
  • Baby haar&body shampoo 
  • Handzeep

Ook zijn er leuke geschenkdozen, washandjes en rompertjes verkrijgbaar. 

Zodra onze kleine meid er is hoop ik een aantal baby producten voor jullie uit te proberen. 

Ik ben natuurlijk heel benieuwd welke producten jullie gebruiken, en of jullie ook letten op de ingrediënten. 

Laat hieronder je reactie achter. 

Een Reactie op “Petit & Jolie Anti Striae Olie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s