Review, Erbaviva deodorant 

Vorige week kreeg ik van SoloBioMooi een aantal producten opgestuurd om uit te proberen. Een van deze producten is de deodorant van Erbaviva. 

Ik had aangeven al langere tijd opzoek te zijn naar een fijne, natuurlijke deodorant die ook nog eens goed werkt. Dus geen nare stoffen, maar het liefst zo natuurlijk mogelijk. Misschien herkennen jullie dit wel, maar ik vind het bijzonder lastig om een deodorant te vinden die aan deze eisen voldoet. Maar nu, heb ik hem gevonden! 

De deodorant van Erbaviva bevalt mij na enkele dagen al zo goed, dat ik het graag nu al met jullie wil delen! De geur van de deodorant, citroen en salie, is kruidig en heerlijk fris tegelijk. Het flesje heeft een verstuiver waarmee je de deodorant met zo’n drie spuitjes makkelijk opdoet. Natuurlijk kun je meer gebruiken, maar ik merk dat dit voor mij voldoende is voor een hele dag. Ik merk zelfs dat wanneer ik ’s avonds naar bed ga ik de kruidige, frisse geur nog steeds ruik. 

  

De deodorant is verkrijgbaar in twee geuren:

Je hebt de keus uit een klein flesje, 30 ml voor €5,95 – handig voor op reis of voor in je handtas of om eerst eens uit te proberen – of een grote fles, 100 ml voor €19,95. Enthousiast geworden door deze review en wil je de deodorant bestellen, dit kan via SoloBioMooi

  

Wat ik leuk vind aan het uittesten van nieuwe producten is dat ik me verder verdiep ik het merk. Erbaviva heeft een hele mooie lijn aan natuurlijke producten, waarvan de meeste zelfs het USDA certificaat hebben, wat inhoud dat de producten minimaal 95% aan biologische bestanddelen bevat. 

De ingrediënten in deze deodorant zijn Organic en zeer vriendelijk voor de huid. Er zit wel alcohol in de deodorant, maar dat is voor mij geen bezwaar. 

Naast de deodorant heeft Erbaviva nog een tal van verzorgingsproducten en hebben zij een uitgebreide lijn met babyverzorgingsproducten. 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s