BiologischNatuurlijk op bezoek bij Walter Abma

Zondag 17 augustus was BiologischNatuurlijk op bezoek bij Walter Abma. Maker van acht heerlijke producten, waaronder mosterd en gearomatiseerde olijfolie en azijn. Allemaal puur en vrij van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Top dus!

Walter vertelde vol passie over de producten. De manier waarop zij bijvoorbeeld de olijfolie met basilicum maken. Walter: Het belangrijkste is dat we ons laten leiden door de seizoenen. De kruiden groeien in onze kassen in de Beemster, waardoor we zeker weten dat de kwaliteit de onze is. Basilicum telen we van april tot oktober. Tijm, rozemarijn en oregano het jaarrond. We gebruiken eerste persing extra vergine olijfolie en biologische natuurazijn die we aromatiseren met onze kruiden.

Voordat Walter begon met het produceren van zijn eigen olijfolie, voegde hij thuis vaak kruiden toe aan olijfolie. Vanuit die ervaring en zijn passie voor goed en lekker eten is hij zijn eigen productlijn gestart. Inmiddels werkt hij samen met zijn zoon Cesar, die op dit moment nog studeert maar na zijn studie zijn rol in het bedrijf zal uitbreiden.

Na het succes van zijn eerste acht producten vertelde Walter ons de primeur! Maar liefst 5 nieuwe producten komen er bij. Over een aantal weken liggen er heerlijke pesto’s en pompoen spreads bij Marqt. De Rucola Pesto en Oosterse Pompoen spread hebben wij alvast geproefd. Wat een heerlijke producten! Ik kan jullie ze absoluut aanraden! Helaas nog even geduld.IMG_1618.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s