Kefir toetje

Na er zoveel over gehoord te hebben, wilde ik ook graag eens kefir proberen. Nu we verhuisd zijn naar de polder en ik eindelijk een bio winkel in de buurt heb gevonden, zag ik daar een pot Bio Kefir staan.

2015/02/img_3398.png

Ingrediënten; Gefermenteerde gedeeltelijk afgeroomde MELK *.
* = Biologisch.
Ik betaalde voor deze pot €2,05 voor 500 ml

kefir tintelt zachtjes op je tong en is lichtzuur en fris van smaak. Het doet mij een beetje denken aan de biogarde van vroeger. Het zit boordevol probiotische bacteriën en gisten en is daardoor goed voor darmflora.

Ik maakte er een lekker toetje van, met granaatappelpitjes, een klein beetje honing, hennepzaad, walnoten en wat geraspte kokos. Heerlijk, wat was dit smullen!

Toetjes kunnen dus absoluut gezond zijn!

2015/02/img_3397.jpg

Een Reactie op “Kefir toetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s