Terug van weggeweest

Na een periode van intensief bloggen is het een tijdje stil geweest op BiologischNatuurlijk. In de tussentijd zijn er veel veranderingen geweest. Zo zijn we verhuisd van de stad naar een dorp, maar nog mooier nieuws is dat we ons eerste kindje verwachten begin augustus.

Door de verhuizing en de vermoeidheid in de eerste weken van mijn zwangerschap had ik minder tijd om blogs te schrijven. Het was erg leuk om te horen dat steeds meer volgers mijn blogs misten, wat een absolute reden is om het bloggen weer op te pakken. Natuurlijk mis ik het schrijven zelf ook erg, dus heerlijk om het nu weer op te pakken.

Er komt ook een nieuwe rubriek bij op BiologischNatuurlijk, Bio&Baby.

Op die pagina wil ik graag allerlei nieuwtjes met jullie delen rondom de zwangerschap en de zoektocht naar bio spullen voor de baby. Dingen die we straks dagelijks nodig zullen hebben, als luiers, billendoekjes, verzorgingsproducten maar ook verantwoord speelgoed en juiste voeding rondom de zwangerschap.

Hopelijk lezen jullie ook deze blogs met veel plezier!

2 Reacties op “Terug van weggeweest

  1. Eerst en vooral gefeliciteerd met u zwangerschap.
    Dat is eigenlijk mooi aan ons leven dat we niet op een plaats blijven maar dat we zoeken naar het juiste stekje. Huisje tuintje kindjes.

    Zal zeker een kijkje nemen alleen zal het me misschien verder helpen voor mijn kleinkinderen dan

    AUM SHANTHI

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s